Bayern München

Bayern München

Bayern München, Tysklands største klub, uden sammenligning. Er du vild med mestrene fra Sydtyskland, så er du kommet det rigtige sted hen. I UnitedSports Bayern München fanshop finder du alt hvad hjertet begærer, vi har bl.a. Bayern München fodboldtrøjer, træningstøj og merchandise. Du kan som altid få trykt dit eget navn og nummer, eller din yndlingsspillers!

Vis som Grid Liste

Varer 1-12 af 32

Page
per page
Faldende orden
Vis som Grid Liste

Varer 1-12 af 32

Page
per page
Faldende orden

Fodboldtrøjer fra Bayern München

I mange år har Bayern München været den dominderende klub i Tyskland, og har i senere tid også været med til at dominere den europæiske fodboldscene. På Allianz Arena finder du mange stjernespillere i en Bayern München trøje, Robert Lewandowski, Arjen Robben, Manuel Neuer og Jerome Boateng er nogle af klubbens største. Hvis du er fodboldfan og på udkig efter en Bayern München fodboldtrøje, så er vores Bayern München shop det perfekte sted.

 

Nøglen til Bayern Münchens succes ligger naturligvis på fodboldbanen og hos de spillere som hver dag trække en Bayern München fodboldtrøje over hovedet, men klubben er også kendt for at være godt styret og dygtige på transfermarkedet. De seneste år har Bayern München været gode til at hente verdensstjernespillere uden at betale verdensstjernepriser.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken Bayern München spillers navn du skal have trykt bag på din nye officielle Bayern München fodboldtrøje, så kan vi godt forstå dig, for der er mange spændende spillere at vælge i mellem! Husk dog, at du altid kan få trykt dit eget navn og nummer på trøjen. Vælg din størrelse og læg trøjen i kurven, så sørger vi for en hurtig levering.