Inter Milan

Inter Milan

Hvis du kender din fodboldhistorie, så forstår enhver fodboldkender hvorfor du har en Inter fodboldtrøje på. Udover at have vundet Champions League under Mourinho, så er der også række store fodboldspillere der har trukket en Inter trøje over hovedet. Hvis du skal have fat i en ny Inter trøje, så kan du i UnitedSports fanshop finde både hjemme- og udebanetrøjer.

Fodboldtrøjer fra Inter

Nogle af verdens bedste fodboldspillere gennem tiden har været iført en Inter trøje. Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo, Roberto Carlos og Luis Figo er bare nogle af de spillere som har spillet på det legendariske San Siro stadion. Udover udenlandske stjerner, så har du også kunne finde to danskere i Inter Milano trøjen, nemlig Harald Nielsen og Thomas Helveg.

 

Inter Milano, som deler stadion med ærkerivalerne fra AC Milan, er en af de mest succesfulde fodboldklubber i Italiens historie. Selvom spillerne i de sorte- og blåstribede Inter fodboldtrøjer i øjeblikket har svært ved at finde tilbage til fortidens resultater, så spiller de gang på gang på et udsolgt stadion.

 

Klubbens anfører Mauro Icardi er et af klubbens største ikoner, og trods interesse fra nogle af verdens største klubber, så vil Icardi hellere trække i en Inter trøje. Hvis du er på udkig efter din næste Inter fodboldtrøje, så er du kommet det rigtige sted hen. Hvis du vælger størrelse, så sørger vi for hurtig levering og billig fragt.