Napoli

Napoli

SSC Napoli, er kendt for at være en af de mest scorende hold i Europa. Under den tidligere træner Maurizio Sarri kunne de spillere som trak i en Napoli fodboldtrøje slet ikke stoppe med at score. Napoli har mange fans, en fantastisk atmosfære på stadion, og så er de meget kendt for en vis argentinsk herre der tørnede ud i den lyseblå Napoli trøje. Find et stort udvalg af Napoli fodboldtrøjer og merchandise i UnitedSports fanshop.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Fodboldtrøjer fra Napoli

Diego Maradona er en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde, og han havde sin storhedstid i den lyseblå klub fra Napoli. I dag trækker spillere som Dries Mertens, Lorenzo Insigne, Marek Hamsik og Kalidou Koulibaly i den lyseblå Napoli fodboldtrøje.

 

I nyere tid er Napoli fast inventar i Champions League, og klubbens ambitioner afspejles også i deres ageren på transfermarkedet. En Napoli trøje er også blevet et hyppigere syn i Europa, hvor fans bliver fanget af den traditionsrige klub og den fantastiske atmosfære på det legendariske Stadion San Paolo.

 

Hvis du gerne vil støtte Carlo Ancelotti og hans spillere, så er en ny SSC Napoli fodboldtrøje den perfekte mulighed. Vis din passion for en af fodboldeuropas mest traditionsrige klubber. Bestil din Napoli trøje i dag, så sørger UnitedSport for hurtig levering og billig fragt.