Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje 2016-17

500,00 kr
På lager
SKU
PSG16HSA

Nike har lanceret Paris Saint-Germain Home Shirt 2016-17, og den er tilgængelig på Soccer Box i dag. Paris Saint-Germain er igen mestere, og nu er det tid til at få det nyeste hjemmesæt på Soccer Box. Skjorten er et helt nyt design og fås i en række voksne størrelser.

PSG Home Football Shirt 2016/17:
Officiel replika af PSG hjem skjorte
Ny til fodbold sæsonen 2016/17
Kortærmet Paris Saint-Germain fodboldtrøje
Navy med røde lodrette striber
Broderet PSG crest & Nike logo
Trykt PSG kit sponsor på forsiden og ærmet i skjorte
Små - XX-store størrelser til rådighed
Fremstillet fra 100% Polyester
Dri-FIT teknologi
Lavet af genbrugsmaterialer
Maskintvask
Officiel Nike Paris Saint-Germain fodboldtrøje
Designet i holdets traditionelle flåde er denne PSG-skjorte nødt til at være et hit med fansen. For 2016-17 er den røde lodrette strimmel opdelt i mindre røde linjer.
Paris Saint-Germain klubben crest og Nike Swoosh er stolt vævet på forsiden af ​​hjemme skjorte. Paris Saint-Germain hovedsponsor Fly Emirates er trykt på hvidt med en yderligere sponsor, der vises på ærmet på fodboldtrøjen.
Nike har lavet Paris Saint-Germain trøje i 100% Polyester, der er hentet fra genbrugspapirflasker. Nike har indarbejdet deres Dri-FIT teknologi for at sikre, at overskydende fugt fjernes fra huden.
Bestil hos Soccer Box i dag og support Paris Saint Germain i stil med den nyeste hjemme skjorte fra Nike. Vi tilbyder en hurtig verdensomspændende shipping service til en fantastisk pris.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje 2016-17