Paris Saint-Germain Hjemmebane Shorts 2016-17

233,00 kr
På lager
SKU
PSGHFSH16

Nu til rådighed for dig at bestille online er Paris Saint-Germain Home Shorts 2016-17, et officielt stykke replika kit fremstillet af Nike til fremragende kvalitet. Fodbold shorts består af underskrift detaljer for at løfte troskab til den mægtige PSG og er komplet med teknologier til at hjælpe din komfort gennem din ydeevne.

Disse hjem shorts kompletterer hjemme trøjer perfekt. Nike har leveret disse shorts i en bred vifte af størrelser for at sikre ivrige tilhængere som dig selv for at opnå optimal pasform både på og uden for banen.
Paris Saint-Germain Hjem Shorts 2016-17 Nøglefunktioner:
Navy i farve
Elastisk talje
Justerbar trækledning
Broderet Paris Saint-Germain crest
Fremstillet af Nike
Designet til 2016-17 sæson
100% polyester
Størrelser spænder fra små til xx-store voksne
Lavet i Thailand
Dri-FIT fugtgivende teknologi
Stitched Nike swoosh logo
Disse Paris Saint-Germain hjemmesko er en officiel replik af dem, der bæres af professionelle holdet i hjemmebane, så du kan spejle billedet af dine yndlingsspillere i løbet af 2016-17 sæsonen.
Din Nike fodbold shorts er komplet med avanceret Dri-FIT teknologi, som er et specialiseret fugtskontrol stof, der er vævet inden i polyester. Dette materiale har til formål at holde dig i en kølig, tør og behagelig tilstand ved at væske overskydende sved fra din hud.
Vis din støtte med de særskilte navy PSG hjemmesko, der indeholder den ikoniske Paris Saint-Germain teamkamp. Nike har syet deres swoosh-logo i hvid, hvilket sikrer, at det er synligt, at de er de stolte kitproducenter.
Begrænsede aktier sælger hurtigt, så spild ikke tid på at bestille dine Paris Saint-Germain hjemme shorts 2016-17 online fra hjemmet til fodbold varer; Fodboldkasse i dag!
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint-Germain Hjemmebane Shorts 2016-17