Fodboldtrøjer fra Italien

I Italien er der ingen tvivl om, at fodbold er nummer et! Det skyldes blandt andet den ekstremt stærke Serie A, som rent statistisk er en af de stærkeste ligaer i Europa! Med nogle af verdens mest populære klubber, er det klart, at du kan finde Serie A fodboldtrøjer verden over. Hos UnitedSport har vi et bredt udvalg og stort lager af Serie A merchandise, trøjer og træningssæt.

Om Serie A

Serie A blev grundlagt helt tilbage i 1929, og ligaen nærmer sig altså 100 år jubilæum. I Serie As begyndelse blev det spillet i regionale turnering og vinderne af de regionale turneringer mødtes så med vinderne af andre regioner. I dag består Serie A af 20 klubber, hvor hvert hold møder hinanden to gange i løbet af en sæson, en gang på hjemmebane og en gang på udebane. Om din klub er Juventus, AS Roma, AC Milan, Inter Milan eller Sampdoria, så har UnitedSport et bredt udvalg af Serie A fodboldtrøjer, træningstøj og merchandise.

Første halvdel af Serie A sæsonen kaldes andata og den anden kaldes ritorno. I Serie A spiller holdene mod hinanden i nøjagtigt samme orden, dog byttes hjemme- og udebanen i anden halvdel af sæsonen. Dette er specielt for Serie A, hvor man i andre ligaer har organiseret kampene mere ad hoc og baseret på lokale faktorer.

Vinderen af Serie A, er den klub med flest point når sæsonen er slut. De tre klubber med færrest point rykker ned til Serie B, mens de tre klubber i Serie B med flest point rykker op i Serie A.

 

Klubber i Serie A

Juventus, AC Milan og Inter Milan er nogle af de grundlæggende medlemmer af den forhenværende fodboldorganisationen G14, og klubberne er også i dag anset for at være blandt nogle af de mest prestigefyldte klubber i verden. Inter Milan er en af de mest succesfulde klub i Serie A, og er heller aldrig rykket ned. Dog er Juventus den største klub i Italien, og har vundet ligaen imponerende 33 gange.

AC Milan og Inter Milan er de næstmest succesfulde klubber, med 18 titler hver. Grundet den store efterspørgsel for Serie A fodboldtrøjer, sigter vi efter altid at have et bredt udvalg og et stort lager. Du kan få alle Serie A trøjer med de officielle Serie A mærker, uanset om du holder med Juventus, AS Roma, Milan-klubberne eller Fiorentina.

Hvorfor skal du købe din næste Serie A fodboldtrøje hos UnitedSport?

Vi får vores Serie A fodboldtrøjer direkte fra producenter som Adidas, Nike, Macron, Le Coq Sportif, Lotto og Joma, som er nogle af de største leverandører af fodboldtrøjer i Serie A. Dette er vores garanti for, at de trøjer vi leverer til vores kunder er officielle Serie A trøjer. Bestil din trøje i dag, så du kan vise hvilken italiensk klub der er din favorit.