Paris Saint Germain Udebanetrøje Børn 2014 - 2015

375,00 kr
På lager
SKU
PSG14ASC

Dette er Paris Saint Germain Kids (Boys Youth) Away Jersey 2014 - 2015 . Den traditionelle hvide PSG væk fodboldtrøje har fået et moderne og elegant twist til 2014 - 2015 sæsonen. Denne skjorte er nu tilgængelig i en række drenge størrelser og er perfekt til børn, der støtter de franske fodboldmestere Paris Saint Germain.

Sidste sæson vandt PSG den franske Ligue 1, der holdt trofæet for 2. på hinanden følgende sæson. Med tilføjelsen af ​​David Luiz til truppen har Paris Saint Germain positioneret sig stærkt for en anden stærk finish. PSG-ungdomsskjorten samt hjemmeskjortet og andre holdvarer kan købes nu hos Soccer Box, så gør dig klar til succes og bestil nu!

Paris Saint Germain Youth Away Shirt 2014 - 2015 Fakta:

• Elegant hvid fodboldtrøje
• Blå trim
• Overdimensioneret PSG crest
• Stitched Nike logo
• Stand-up krave
• Laserskårne ventilationshuller
• Fugtkontrol system
• Dual stof design
• X-Small boys - X-Large boys
• Officiel 2014 - 2015 væk skjorte

Efter at have vundet de sidste 2 Ligue 1 sæsoner har Nike arbejdet hårdt for at lancere Paris Saint Germain fodboldtrøjer til 2014 - 2015 kampagnen. De nye sæt tilbyder et helt nyt design af hjemme og væk skjorte, der ser moderne, stilfuld og elegant ud.

Dine børn kan automatisk vælge PSG ungdomshjem fodbold skjorte, men denne helt nye hvidt væk skjorte skal ikke gå glip af. Den simple hvide fodboldtrøje er forstærket med fin blå trimme, der ser moderne og elegant ud og vil gøre en erklæring om et førsteklasses fodboldhold på banen.

PSG kids away shirt er en kortærmet fodboldtrøje, trøjen har en stand-up krave med knappen knap, der er rigtig på trend for indeværende sæson og er sikker på at være et hit med din ungdom. Kraven og ærmerne er fint kantede i marineblå for at repræsentere PSG's traditionelle farve. Bagsiden af ​​kraven har en lille rød, hvid og blå fane igen for at afspejle Paris Saint Germains farver.

Ikke kun virker denne PSG ungdoms fodboldtrøje smart og elegant, den er lavet til at udføre på banen. Nike har input år med forskning og design i produktionen af ​​denne drenge fodboldtrøje. Skjorten har laserskårne ventilationshuller på begge sider for øget luftmængde og for at hjælpe med at afkøle dit barns krop. Disse ventilationskanaler udover Dri-Fit fugthåndteringsstof fjerner sved og vil holde din ungdomsfornemmelse sikker og behagelig hver gang de spiller fodbold.

Nike har også introduceret et nyt stof til 2014 - 2015 fodbold sæsonen. I modsætning til en 100% polyester fodboldtrøje, bruger denne kids PSG shirt en ny dual fabric design. Den genbrugte polyester, som Nike er blevet kendt for nu, indeholder en lille mængde bomuld til en mere behagelig pasform og et bedre udseende. Tilsætningen af ​​bomuld producerer en Paris Saint Germain fodboldtrøje, der tåler mere vask og slid og holder et nyere udseende længere.

Paris Saint Germain Kids (Boys Youth) Away Jersey 2014 - 2015 er stilfuld og elegant. Få dine med hurtig levering fra fodboldkassen online-butikken!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint Germain Udebanetrøje Børn 2014 - 2015