Nike Match Goalkeeper Gloves 2015/16 (Sort / Lilla)

117,00 kr
På lager
SKU
NMGKG15BP
Disse er Nike Match Goalkeeper Gloves 2015/16 (Black / Purple), der har en traditionel snit med et 3 mm tykt latex skum, disse handsker er et must for enhver målmand; uanset om du er på græsrødder eller elite!
Nike lilla og sorte match målmandshandsker sælges her på Soccer Box, hvor du også kan købe den nyeste klubvare og fodbold udstyr. SoccerBox.com er hjemsted for fodboldvarer, så se ikke længere og få os til nummer et ved at bestille din bestilling i dag.
Vi er stolte af at tilbyde disse målmandshandsker i en række voksne størrelser samt junior størrelser. Nike har lavet et størrelsesdiagram på bagsiden af ​​målmandshandskerne, og vi har et billede af størrelsesdiagrammet, som vi anbefaler dig at konsultere, før du vælger dine målmandshandsker.
Dine sorte og lilla matchhandsker er blevet leveret direkte til Soccer Box direkte fra Nike-lageret, hvilket garanterer 100% ægthed og høj kvalitet. Målmandshandskerne er fremstillet af Nike til den højeste standard, der vil hjælpe dig med at redde mål, samtidig med at du beskytter dine hænder og fingre mod enhver skade.
Nike Match Goalkeeper Gloves 2015/16 (Black / Purple) Nøglefunktioner:
Voksen målmandshandsker
Sort og lilla i farve
Officielt fremstillet af Nike
2015/16 rækkevidde
Traditionel cut for forbedret ydeevne og pasform
3 mm glat latex skum
Tri-Vario wraparound armbånd
Pålidelig greb under alle forhold
Gul Nike swoosh logo
Begrænset lager - Bestil i dag!
Ventilationshuller
Hurtig international levering
Sort er den mest fremtrædende farve, der skal fremhæves på disse matchhandsker, mens fingertipene er udsmykket med en diagonal lilla sektor. Til den perfekte efterbehandling er et stort Nike swoosh-logo placeret øverst i fluorescerende gul og passer perfekt til de andre farver.
For at hjælpe målmændene til at sikre sikre stopper med selvtillid, samtidig med at det reducerer choket af påvirkning, har 3 mm glat latex skum været inkluderet. Dette vil absorbere skudets skud på målet, samtidig med at det sikres, at grebet er optimalt.
En armbåndsarmbånd er omringet af håndleddet og er en velcrofastgørelse. Dette er designet til at sikre, at du opnår den sikre og optimale pasform, når du bærer dine handsker, og sørger også for maksimal komfort.
Vær forberedt på 2015/16 sæsonen og bestil disse Nike match lilla og sorte målmandshandsker fra nummer et, Soccer Box! Vælg din ønskede fragtmulighed for at få din ordre leveret direkte til din dør, hvor som helst i verden.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nike Match Goalkeeper Gloves 2015/16 (Sort / Lilla)