Paris Saint-Germain Træningstrøje Langærmet 2017/18 (Rød)

Udsolgt
SKU
PSG17RTTA

Dette er den nye Paris Saint Germain Dry Squad Drill Training Top 2017/18 (Red) . Denne PSG trænings top er en del af det helt nye 2017/18 træningsområde, som Paris Saint-Germain vil bruge under træningssessioner denne sæson.

Endnu en gang er Nike det officielle fodboldkasse og træningswear leverandør til PSG, og denne træningstop er fyldt med den nyeste teknologi, så du kan træne hårdt, mens du viser din støtte til Paris Saint-Germain.

PSG Nike Training Top 2017/18:

Nyt for 2017/18
En del af det officielle Paris Saint-Germain træningssæt
Rød med navy trim
Lange ærmer med ¼ længde lynlås
Stitched club crest & Nike logo
Fremstillet af Polyester / Elastan
Nike Dry teknologi
Lavet i Thailand
PSG Nike-topen er i levende rød og har lange ærmer, der sikrer, at toppen er ideel til at bære hele sæsonen lang. En ¼ længde lynlås ventilation med Paris Saint-Germain Crest vævet på brystet. Derudover er Nike Swoosh, der er syet i hvid med PSG kit sponsoren trykt i hvid.
Navy trim funktioner omkring den hævede krave og et navy mønster vises på skuldrene af PSG træning toppen. Thumb huller vises i enden af ​​ærmerne, der gør det muligt for dig at fokusere på din træning uden at ærmerne bliver ubehagelige. Ribbet trim vises rundt om manchetterne og hæmen, der giver en kvalitets finish til PSG boretoppen.
Hoveddelen af ​​Paris Saint-Germain toppen er lavet af 100% genanvendt polyester med ærmerne med Elastane, der sikrer god bevægelse under træningen. Nike har indarbejdet deres Dri-FIT materiale, der fjerner fugt væk fra din hud.
På Soccer Box leveres vi direkte fra Nike's europæiske distributionscenter. Derudover kan du være sikker på at PSG træningstoppen er officiel med en Nike-etiket syet på siden af ​​toppen. Du kan bestille alle de seneste Paris Saint-Germain online eller via telefon i dag og få hurtig verdensomspændende fragt.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint-Germain Træningstrøje Langærmet 2017/18 (Rød)