Paris Saint-Germain Træningstrøje 2017/18 (Rød)

317,00 kr
På lager
SKU
PSG17RTJA

Introduktion til den helt nye Paris Saint-Germain Squad Training Shirt 2017/18 (Red) , der nu er tilgængelig på Soccer Box. Denne PSG træningsjersey sælges i forskellige voksenstørrelser fra Lille til XX-Stor, så uanset din størrelse kan du træne hårdt og vise din støtte til Paris Saint-Germain.

For fodboldsæsonen 2017-18 har Paris Saint-Germain fortsat deres tilknytning til Nike, og denne PSG-træningstoppe er en del af deres officielle træningspakke. Nike har pakket trøjen med al deres nyeste teknologi, der sikrer, at du bliver frisk, mens du træner hårdt.

PSG Training Jersey 2017/18:

Ny til fodboldsæsonen 2017/18
Kortærmet med ribbet trim
Vævet klubkammer & Nike Swoosh
Trykt kit sponsor
Lavet af genbrugspolyester
Meshed stof
Dri-Fit fugtvævende materiale
Officiel Nike produkt
Fremstillet i Thailand
Denne Paris Saint-Germain trænings trøje er i levende rød, der matcher resten af ​​2017/18 PSG træning slidområde. De korte ærmer er ideelle, når du træner hårdt, og Paris Saint-Germain-klubben har været fagligt syet på brystet. Ved siden af ​​toppen er Nike Swoosh i hvid søm og forsiden af ​​PSG træningsskjorten afsluttet ved at vise teamets sponsor i hvid print.
Kraven har et moderne rund halsdesign med ribbet trim. Yderligere ribbet trim vises rundt ærmerne og ærmet på PSG trænings toppen. En marinestribe har rundt halsen og et marinemønster vises på skulderen og ærmerne i trøjen.
Nike har fremstillet PSJ trænings skjorte fra 100% Polyester. Materialet i trøjen er fremstillet af genbrugspapirflasker, der er en del af Nike's engagement i at bruge bæredygtige materialer. Meshed stof sikrer, at toppen føles lys og Nike's patenterede dri-FIT teknologi sikrer, at sved fjernes fra huden.
På Soccer Box leveres vi direkte fra Nike, så du kan være sikker på at få et officielt produkt, når du bestiller på vores onlinebutik. Gennemse vores PSG kategori i dag og vis din støtte på fodboldbanen og når du træner.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint-Germain Træningstrøje 2017/18 (Rød)