Paris Saint Germain Udebanetrøje 2017/18

500,00 kr
På lager
SKU
PSGAFS17

Den skal have skjorte til alle PSG-tilhængere i 2017-18 er den helt nye vildtrøje. Vi leveres direkte af Nike og dette er den officielle Paris Saint-Germain Away Shirt 2017/18 . Denne skjorte ser fantastisk ud, og sælger hurtigt. Forsøg ikke og shoppe til din PSG-jersey i dag.

For udehold i hele 2017/18 Ligue 1 sæsonen vil Paris Saint-Germain-holdet have en fed gul fodboldtrøje. Nike har designet denne trøje for at hylde den inspiration, som det brasilianske landshold har spillet i udviklingen af ​​PSG. Siden starten i 1970'erne har klubben stræbt efter at inddrage passion og flair for Brasiliens verdensmesterskabskampe i deres etos. De har hilst velkommen mange af landets spillere i deres rækker, herunder Ronaldinho, Thiago Silva, Marquinhos og Lucas Moura.

PSG Away Jersey 2017-18:

• Gul væk skjorte
• Blå og røde detaljer
• Moderne v-formet hals
• Broderet Paris Saint-Germain-karm
• Nike Swoosh
• Heat applied sponsor logo
• 100% polyester
• Mesh ventilationsindsatser
• Dri-fit fugtighedskontrol
• Lavet i Thailand
• Voksne S-XXL
• Officiel 2017/18 trøje

2017/18 udgaven af ​​Paris Saint-Germain væk trøje er stolt gul. Flanken i trøjen inkluderer blåt ventilationsindsatser, som tilføjer til sporty look af trøjen. Forsiden af ​​trøjen indeholder som broderet PSG crest og Nike logo, samt et trykt Fly Emirates sponsor logo. Gennemførelsen af ​​designet er marineblå, hvide og røde pinstriper, der fejer ryggen af ​​kraven og huser ordet 'Paris'.

Denne skjorte har en moderne v-formet hals og korte ærmer, hvilket gør det ideelt til jubel på Paris Saint-Germain på alle 2017-18 udehold. Selvfølgelig som på officiel Nike-produkt er denne jersey designet til ydeevne, og det vil være en perfekt tilsætning til din sports taske.

Ventilationsindsatsene på 2017/18 PSG væk skjorte er stretchy og åbner op med bevægelse. Disse ventilationskanaler tillader varm luft fra tæt på kroppen at flygte, og afkølet luft for at opdatere huden. Den elastiske natur tillader også uovertruffen bevægelsesfrihed, for kompromisløst spil.

Ud over åndbarhed har denne Paris Saint-Germain jersey fordelene ved at underskrive Nike Dri-Fit ydeevne. T-shirtsne er designet til at væge sved væk fra huden og tilskynde til hurtigere fordampning. Følelse af kølige, tørre og friske du vil udføre så godt som muligt på fodboldbanen.

Vi har et komplet udvalg af 2017-18 Paris Saint-Germain skjorte, sæt og træningsudstyr. Gør dig klar til sæsonen fremad, da pariserne sigter mod at genvinde deres Ligue 1-titel med stjernens forestillinger hjemme og væk. Gør Soccer Box dit første valg til alle PSG produkter.

Skynd dig, den fantastiske nye Paris Saint-Germain væk skjorte 2017/18 viser sig at være populær. Undgå skuffelse og bestille dine i dag. Køb online for hurtig sikker udtjekning og verdensomspændende ekspresforsendelser til din bekvemmelighed.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint Germain Udebanetrøje 2017/18