Newcastle

Newcastle

UnitedSport byder dig velkommen til den traditionsrige klub Newcastles fanshop! Vi tilbyder alt hvad der findes af Newcastle fodboldtrøjer, træningssæt og merchandise. Hvis du er vild med The Magpies og er på udkig efter en ny fodboldtrøje, så finder du Newcastles officielle PUMA fodboldtrøje her.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Filtrer
  1. Newcastle United Baby Dragt 2019/20
    Newcastle United Baby Dragt 2019/20
    123,00 kr
  2. Newcastle United Babysæt 2016-17
    Newcastle United Babysæt 2016-17
    100,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Fodboldtrøjer fra Newcastle

The Magpies, som Newcastle også bliver kaldt, har været en del af Permier League længe, og har endda vundet turneringen fire gange. Newcastles mange triumfer skyldes bl.a. nogle af de store spillere, som før i tiden har trukket i Newcastle trøjen.

 

Legender som Patrick Kluivert, Paul Gascoigne, Duncan Ferguson og Alan Shearer er blot nogle af profiler, der i sin tid har trukket en Newcastle spillertrøje over hovedet. To danskere har også haft deres færd på St. James' Park med en Newcastle trøje på, nemlig Jon Dahl Tomasson og Peter Løvenkrands.

 

Kunne du tænke dig den sort/hvid stribede Newcastle trøje, så er du havnet det rigtige sted. Hos UnitedSport tilbyder vi også at trykke din yndlingsspillers navn og nummer på din nye Newcastle trøje. Vil du gerne have dit eget navn og nummer på en Newcastle spillertrøje, så kan du også få det her.