Tottenham

Tottenham

Du er landet i UnitedSports Tottenham fanshop. Hos os finder du Tottenham nyeste fodboldtrøje fra Nike. Uanset om du er barn eller voksen, så kan du købe en ny Tottenham spillertrøje her. Du vil finde både udebane- og hjemmebanetrøjer, træningssæt og merchandise.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Filtrer
  1. Tottenham Hotspur Sokker 2016-17
    Tottenham Hotspur Sokker 2016-17
    Tilbudspris 70,00 kr før 100,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Fodboldtrøjer fra Tottenham

I de seneste år er Tottenham for alvor blevet en kandidat til at vinde Premier League. Samtidigt er klubben blevet meget populær i Danmark. UnitedSport byder dig velkommen til vores Tottenham shop, hvor du finder den officielle Tottenham trøje.

 

Tottenham blev senest engelske mestre i 1960, hvor de også blev den første klub til at vinde "The Double", hvilket betyder at de både vandt ligaen og FA Cuppen i en og samme sæson. I dag kæmper Tottenham for at vinde Premier League, og selvom de var meget tæt på i 2016, så har de endnu ikke løftet trofæet.

 

I dag er en af holdets største stjerne danske Christian Eriksen, som sammen med engelske stjernespillere som Harry Kane, Dele Alli og Eric Dier skal forsøge at gentage tidligere års succes.

 

Hvis du er på udkig efter en ny Tottenham fodboldtrøje, så kan du få den lige her, på UnitedSport. Hvis du kunne tænke dig at få trykt Christian Eriksen bag på din nye Tottenham trøje, så er du havnet det rigtige sted. Vi tilbyder også at du får trykt dit eget nummer og navn på trøjen. Spurs bliver mere og mere populære i Danmark, og den officielle Tottenham fodboldtrøje er meget populær.