Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje 2017/18

Special Price 379,00 kr før 500,00 kr
På lager
SKU
PSGHS17

Lanceret af Nike og nu tilgængelig for at bestille dette er den officielle Paris Saint-Germain Home Shirt 2017/18 . Denne slående fodboldtrøje er blevet frigivet forud for den nye Ligue 1-kampagne og vil blive brugt i alle League and Cup-boltearmaturer i hele 2017/18 sæsonen.

I klassisk stil er denne PSG home jersey dybblå i farver med rød accenter og hvid detaljer. Dette blå, røde og hvide tema er dybt forankret i klubbenes historie, og stylingen af ​​denne skjorte afspejler den elegance, lidenskab og respekt, som Paris Saint-Germain-holdet er kendt for. Gå ud i stil i løbet af 2017-18 sæsonen og hilse på de mægtige parisierne med din helt egen PSG home shirt, som er tilgængelig i et bredt udvalg af voksne størrelser.

PSG Home Football Shirt 2017-2018:

Deep blue trøje
Rød centralstribe
Patriotisk krave design
Broderet PSG crest
Hvid Nike logo
Fly Emirates sponsorering
100% polyester
Dri-Fit med mesh ventilation
Størrelser Lille - XX-Large
Lavet i Thailand
Officiel 2017/18 hjemmeskjorte
Styling af denne 2017/18 Paris Saint-Germain hjemme skjorte har et lignende design til sidste sæson med en enkelt central stribe. Denne jersey har dog en meget tyndere strimmel, der består af flere røde chevrons, det perfekte eksempel på den udsøgte detaljer i hele trøjen. Den afrundede hals er færdig med et rødt, hvidt og blåt band, og ordet 'Paris', en anden fin touch, der fejrer PSG's kultur.
Den store overraskelse i denne 2017-18 hjemmeskjorte er inkorporering af røde ærmer i hjemmeskjorten. Skulderpanelet og ærmerne er dybe rød og skaber et dristigt nyt udseende til Paris Saint-Germain-holdet, som vil lede ind i 2017/18 Ligue 1 sæsonen, der søger at genvinde top-spot.
Siden 1989 har Nike udviklet PSG-sæt, og den berygtede Swoosh er hvid i højre side af denne 2017-2018 hjemmejersey. Paris Saint-Germain klubben crest sidder til venstre og er broderet for en overlegen finish. Klubben sponsor 'Fly Emirates' logo sidder midt i trøjen.
Som en officiel Nike-produkt er denne fodboldtrøje designet til de højeste standarder og har den nyeste teknologi til at sikre præstationer på banen, samt komfort og stolthed, når du jager på PSG. Stretchy mesh paneler funktion på flanken af ​​trøjen for at tillade et øget bevægelsesområde og forbedret luftstrøm. Nike Dri-Fit stof tilskynder sved til at bevæge sig væk fra huden for hurtigere køling og vedligeholdelse af kropstemperaturen.
Vi leveres direkte af Nike, og du shopper for den ægte Paris Saint-Germain hjem skjorte 2017/18. Få alle nyeste PSG-kit til 2017-18 lige her på Soccer Box, herunder de koordinerende hjemmebukser og sokker, husk at vi også lager børnestørrelser. Med lave priser, hurtig levering på verdensplan og fremragende kundeservice forsinker ikke din bestilling online i dag.
Write Your Own Review
Du anmelderParis Saint-Germain Hjemmebanetrøje 2017/18