Paris Saint Germain Træningssæt 2017/18 (Grey)

Udsolgt
SKU
PSGSWT17G

Ideel til slid casual eller til dine træningssessioner, vil denne trusser have dig strålende med stolthed til dette franske hold. Køb denne Paris Saint Germain Squad Woven Tracksuit 2017/18 (Grå) i dag, og du vil ikke fortryde det!

Designet med et monokromt farveskema, der matcher klubbens tredje række i denne sæson, er dette trusser et must-have for enhver ivrig tilhænger. For at forsikre dig om, at dette er et autentisk emne af PSG sportstøj, har vi hentet denne jakkesæt lige fra producenterne - Nike.

PSG 17/18 Grå Vævet Tracksuit

Officiel Paris Saint Germain-kjole
Jakke og bund
Grå, sort og hvid farveskema
PSG crest og Nike Swoosh
Fuld længde lynlås
Sidelommer med lynlås
Elastisk talje
Lynlåse på anklerne
Fås i størrelser S-XXL
Indeholder Dri-Fit teknologi
Meshed foring
100% polyester
Lavet i Indonesien
Fremstillet af Nike
Paris Saint Germain træning 2017-18
Lysegrå er basisfarven på jakken til 2017/18 med sorte detaljer. Stolt vist til venstre er Paris Saint Germain-kammen, der er syet på i sort og hvid for at følge med farveskemaet. Modsat dette til højre er signaturen Nike Swoosh i sort broderi. Hertil kommer, fra kraven ned til albuerne, et sortforet design, der er trykt på.
For at hjælpe dig med at holde dig varm udenfor i dette træningsdrag, har jakken en justerbar fuld længde lynlås, der fører op til en kontureret krave. Denne krave er højere på bagsiden end forsiden, som derfor giver et ekstra lag af beskyttelse til din hals. Hertil kommer, at en del af foringen er masket, hvilket også virker som et tilsætningslag af materiale.
Kontrasterende mod jakken er bunden sort med lysegrå og hvide detaljer. På venstre ben er Nike Swoosh i hvid broderi og til højre er Paris Saint Germain-kammen i sort og hvid. Der er også et blegt gråt trykt line design, der løber fra taljebåndet ned til knæ på begge sider af bukserne.
Du kan opnå den perfekte pasform med disse bundflader, da de har en elastisk talje, der nemt kan tilpasses til dine specifikke krav. Når den optimale størrelse er erhvervet, kan du sikre den på plads ved hjælp af trækledningen på indersiden. Også for nemheds skyld har de cuffed ankles en lynlås til at gøre dine lange sokker og skind puder behagelig og lige frem.
Desværre har vi en meget begrænset forsyning af disse dragter i mænds størrelser små til xx-store på lager her hos Soccer Box. På grund af dette foreslår vi stærkt, at du tilføjer denne Paris Saint Germain gråklædte vævet tracksuit 2017/18 til din kurv nu. Før du tjekker, skal du sørge for at kigge rundt i PSG-kategorien på vores websted og afdække en bred vifte af godbidder til dig og familien! Bestil nu og vælg fra vores hurtige globale forsendelses- og samlingstjenester!
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paris Saint Germain Træningssæt 2017/18 (Grey)