Barcelona Fodbold 2017/18 (Navy)

125,00 kr
På lager
SKU
BSF17N

Vis din stolthed til dette spanske hold, mens du praktiserer dine færdigheder på banen med denne opdaterede stilkugle. Barcelona Supporters Football 2017/18 (Navy) , med sit opdaterede design til den nye sæson, er den perfekte gave til enhver fan.

Barcelona Supporters Football 2017-18 (Navy)

Leveres deflateret
Inflationstryk på bolden
Fås i størrelse 5
Butylblære for at hjælpe formens tilbageholdelse
60% gummi, 15% polyurethan, 13% polyester, 12% EVA
Nike Swoosh
Barcelona crest
Navy med rødt, guld og hvidt detaljer
32 panel stil
Seks vinge latex paneler til forbedret kugleflyvning
Officiel Nike merchandise
Lavet i Kina
Designet 2017/18 er et vrid på stilen set i sidste sæson. Holder til samme farveplan, er denne bold navy i farve med guldrør langs panelbeklædningerne. Indenfor hver sekskantet form er der et rødt stripe design, der falder ind i marinebaggrunden. På begge sider af bolden er inde i sekskantene Barcelonas holdkamme. I panelerne på tværs af kamrene er Nike Swoosh, som går over to af panelerne i hvid med sort udformning for at få logoet til at skille sig ud fra guld, marineblå og røde detaljer bagved det.
Her på Soccer Box har vi kun størrelse 5 af denne fodbold til køb. Bolden sendes også deflateret, så det ville kræve opblæsning før brug. Inflationsmålinger kan findes på siden af ​​bolden under stregkoden, hvor hullet til opblæsning er. Størrelse 5 anbefales til børn på 12 år og derover - herunder voksne og mere avancerede spillere.
Fremstillet af butylblærer er Barcelonas tilhængere fodbold 2017/18 designet med luftmængdefastholdelse og rebound kvaliteter i tankerne. Det betyder, at det anvendte materiale sikrer, at bolden vil opretholde sin form under flere anvendelser, hvilket gør det til et varigt produkt. Kuglens design bruger de traditionelle 32 paneler og indeholder også seks-fløjs latex paneler, som hjælper med at øge fodboldflyvningen i luften.
Med en meget begrænset mængde lager til Barcelonas tilhængere navy fodbold 2017/18 anbefales det at tilføje dette til din kurv og kassen, inden de løber ud. Vi tilbyder hurtig international levering, så der er ingen grund til at vente lang tid for denne fodbold at komme frem til din dør. Så lav en persons dag i dag og læg din ordre. Du kan også tilføje Barcelona skjorter, shorts og andre memorabilia, som findes under deres holdkategori på hjemmesiden.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barcelona Fodbold 2017/18 (Navy)